Iparági megoldások

Iparági megoldások

Gazdag funkcionalitással rendelkező professzionális megoldásaink mindig a legújabb technológiát képviselik. A Philips és a MultiSoft úgy alakította ki őket, hogy megfeleljenek a legmodernebb hangrögzítési igényeknek is, és a világszerte kedvelt eszközökké váljanak.Diktálási rendszereink kis irodáktól a nagy, több telephelyes vállalatokig ideális megoldást jelentenek. Attól függően, hogy az Ön intézménye vagy vállalkozása milyen módon hozza létre a dokumentumait, asztali vagy mobil, digitális vagy analóg eszközökkel, igény szerint olyan megoldásokat szállítunk Önnek, amelyek jelentősen megnövelik munkatársai produktivitását.

Digitális diktálás az egészségügyben

A Philips digitális diktálási megoldásai számos előnyt kínálnak az egészségügyi intézmények számára. Lehetővé teszik, hogy az orvosok könnyen hozzanak létre és kezeljenek klinikai riportokat, és ugyanakkor munkájuk minősége is javuljon.
Az egészségügyi intézmények a hatékony dokumentációs munkafolyamatokból profitálhatnak, melyek pontosan illeszkednek a kórházi és radiológiai információs rendszerekhez, ennek eredményeképpen gyorsabb a riportok visszaérkezése és mind a betegeknek, mind az érintett orvosoknak kevesebbet kell várakozniuk. A Philips SpeechMike segítségével az orvos közvetlenül a munkaállomása mellett diktál. Mozgó orvosok számára a megfelelő megoldást a Digital Pocket Memo termékek jelentik, amelyek közvetlenül a betegágyak melletti diktálást teszik lehetővé. A vonalkódolvasóval egyszerűen és gyorsan beolvashatók a páciensekre vonatkozó információk.

Philips diktálás az egészségügybenDigitális diktálás jogi környezetben

Ahol a sebesség számít

A sebesség és pontosság a modern ügyvédi irodák és bíróságok számára alapvető szempont. A jogi szegmensben ezért kiemelkedően hasznosnak bizonyultak a Philips digitális diktálási eszközei.
A digitális diktálás lehetővé teszi a jogászok számára, hogy sokkal gyorsabban állítsanak elő dokumentumokat, mint korábban, anélkül, hogy több asszisztensre lenne szükségük. A Philips és hivatalos viszonteladói, hazánkban egyedül a MultiSoft, teljes körű diktálási és visszajátszási megoldást kínálnak, amelyek választ adnak a jogi környezetben támasztott igényekre.
A Pocket Memo sorozat segítségével a tárgyalóteremben, az ügyféllel történő megbeszéléseken és üzleti utakon is rögzíthetők a hangfájlok, megfelelő rugalmasságot és a gyors reakciók lehetőségét biztosítva, mellyel az ügyfél kiszolgálásának sebessége és színvonalát jelentősen megnövelheti.

Philips diktálás jogi környezetben


Digitális diktálás a szolgáltatóiparban

Szolgáltatóipar, kereskedelem, oktatás, közigazgatás, non-profit szervezetek

A Philips digitális diktálási technológia kifejezetten olyan környezeten lehet hasznos, ahol a gondolatok megőrzésének jut nagy szerep, pl beszédek, interjúk vagy egy konferencia rögzítése.
A Philips technológiáját az állami, kormányzati, oktatási intézményekben, a bankszektorban, biztosítóknál, szolgáltató vállalatoknál vagy a non-profit szférában is használják. Újságírók, diákok szintén profitálhatnak a Philips diktafonok nyújtotta előnyökből, előadások, interjúk rögzítésekor, ahol minden gondolat számít.Philips diktálás a szolgáltató iparban